Μάρκος Σολωμός – Πλαστικός Χειρουργός

Ο κ. Μάρκος Σολωμός εισήχθη στην ιατρική σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών απ’ όπου αποφοίτησε το 1995. Απέκτησε την ειδικότητα του πλαστικού και επανορθωτικού χειρουργού μετά από ειδίκευση σε όλα τα πεδία της πλαστικής χειρουργικής στα μεγαλύτερα νοσοκομεία του Ηνωμένου Βασιλείου.

Έχει πραγματοποιήσει πάνω από 7000 επεμβάσεις που καλύπτουν  όλο το πεδίο της αισθητικής και επανορθωτικής χειρουργικής.

SOLOMOS84

Υπήρξε πρωτοπόρος στην τεχνική της άμεσης αποκατάστασης του μαστού μετά μαστεκτομή στην Ελλάδα από το 2010, για το οποίο του αποδόθηκε βραβείο από την Βρετανική Πρεσβεία στην Αθήνα.

Ο κ. Σολωμός κατείχε θέση consultant  στο Northern General  Hospital το 2005 και 2006 και από το 2007 έως σήμερα δραστηριοποιείται ιδιωτικά στο Λονδίνο στην αισθητική και επανορθωτική χειρουργική. Από το 2010 έως το 2016 ήταν μέλος της ομάδας του Cambridge Breast Clinic στην Αθήνα (νοσοκομεία Μητέρα και Mediterraneo) διενεργώντας τις επεμβάσεις αποκατάστασης μαστού μετά μαστεκτομή.

Από το 2016 έως σήμερα ο κ. Σολωμός συνεχίζει να συνεργάζεται με το νοσοκομείο Mediterraneo τόσο ως αισθητικός χειρουργός όσο και συνεργαζόμενος με την Κλινική Μαστού του νοσοκομείου ως επανορθωτικός χειρουργός στις αποκαταστάσεις μαστού μετά μαστεκτομή.

Ο κ. Σολωμός στη διάρκεια της καριέρας του υπήρξε προσκεκλημένος ομιλητής σε πολλά συνέδρια και εμφανίζει πλούσιο κλινικό, διδακτικό και ερευνητικό έργο.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λεωφόρος Κηφισίας 23, Αμπελόκηποι T.K 11523

info@breastcure.gr